ruen lveefilt
JAUNUMI
Cocciphone - aizsargā no mobilo tālruņu elektromagnētisko viļņu starojuma
Bezmaksas dpd

Cocciphone - aizsargā no mobilo tālruņu elektromagnētisko viļņu starojuma

19.99

Var pasūtīt interneta veikalā

Cocciphone ® aizsargā no mobilo tālruņu elektromagnētisko viļņu starojuma.

Sastāvs – ļoti smalkas keramikas komponenšu maisījums (sastāv no divdesmit minerālvielām), kura vadīšanas un absorbcijas spējas  darbojas kā šķērslis mobilo tālruņu elektromagnētisko viļņu starojumam.

Cocciphone ® ir revolucionārs izstrādājums, kas sastāv no īpaši atlasītām smalkas keramikas komponentēm. Tās tiek sajauktas un karsētas īpašās krāsnīs, tādējādi radot jaunu vielu, kuras īpašības palīdz mazināt noteiktu elektromagnētisko viļņu intensitāti (piemēram, to, kurus izstaro mikroviļņu krāsnis). Cocciphone ® izskatās kā maiga mārīte. Atrodoties tuvu mobilo tālruņu antenai, Cocciphone ®pasargā lietotāju no emitētā elektromagnētiskā lauka.

Kā lietot Cocciphone®:

Jums vienkārši nepieciešams noņemt  aizsardzības plēvi un uzlikt Cocciphone ® uz sava mobilā telefona: testi pierāda, ka Cocciphone ® rada maksimālo efektu, ja tas ir novietots tuvu tālruņa antenai.

Aizsargājiet  savu veselību ar Cocciphone ®. Praktisks izmantošanā ar ilgstošu iedarbību.

Jaunākie pētījumi:

Mobilo tālruņu radīto elektromagnētisko lauku ietekme uz veselību ir jāuztver pavisam nopietni. Ir svarīgi būt no tiem pasargātiem.

Līdz šim veiktie epidemioloģiskie pētījumi nav pietiekami, lai varētu noteikti secināt, ka mobilo telefonu izmantošana ir saistīta ar paaugstinātu audzēju parādīšanās risku un citām veselības problēmām.

Tomēr zinātnieki vienprātīgi atzīst, ka elektromagnētiskie  lauki, ko emitē mobilie tālruņi:

-          Plūst cauri cilvēka ķermenim un visvairāk skar cilvēka smadzenes. Īpaši tas attiecas uz bērniem, jo viņu smadzeņu proporcijas ir mazākas.

-          elektromagnētiskie lauki mobilo tālruņu frekvenču joslās (no 800 līdz 2200 MHz), pat zem tiem kritērijiem, kādus nosaka Eiropas drošības standarti (2 W / kg uz 10 g audu) bioloģiski ietekmē dzīvos audus, jo īpaši palielina asins-smadzeņu barjeras caurlaidību un palielina  stresa proteīnu sintēzi.

Elektromagnētiskie viļņi:

Elektromagnētiskie viļņi veidojas no  elektriskā un magnētiskā laukiem. Elektrisko lauku var viegli novirzīt pa elektrovadāmiem materiāliem (piemēram, metāliem). Tas viegli iziet arī caur cilvēka ādu, kas ir labs strāvas vadītājs, un novadās zemē, izejot caur cilvēka kājām. Tas praktiski  nerada kaitējumu cilvēka organismam. Savukārt magnētiskais lauks viegli pārvar gandrīz jebkurus šķēršļus, tam pretojas tikai daži materiāli.

Elektromagnētisko viļņu ietekme uz organismu:

Nav jāstrīdas, ka cilvēka ķermeni ietekmē magnētiskie lauki, ko emitē datori, mikroviļņu krāsnis, televizori, un jo īpaši tie, ko emitē mobilie tālruņi,  uzsildot smadzenes, kas ilgākā laika periodā var radīt kaitējumu cilvēka veselībai.

Laboratorijā piegūtie termogrāfiskie attēli:

  1. att. Nelietojot telefonu
  2. att.  Lietojot mobilo telefonu  bez absorbētāja
  3. att.  Lietojot mobilo telefonu  ar Cocciphone ®

Attēlos var redzēt , ka smadzeņu temperatūra mobilo tālruņu lietošanas laikā pieaug. Tomēr šī pati ierīce, ja tā ir aprīkota ar Cocciphone ® elektromagnētisko viļņu absorbētāju, vairs  neizraisa smadzeņu uzsildīšanos. Neatkarīgas laboratorijas Eiropā, ASV un Āzijā ir pierādījušas, cik efektīvs ir  Cocciphone

Veikals Izmērs Daudzums
Prece šobrīd nav pieejama mūsu veikalos, bet to var pasūtīt.

Populāras preces no šīs kategorijas

Bezmaksas dpd

Canpol Babies Art.2/688 Durvju slēdzis 1gb

3.99 3.99
Ielikt grozā
Bezmaksas dpd

CANPOL BABIES elektrības rozešu aizsargs, 4gab, 13/113

5.99
Ielikt grozā
Bezmaksas dpd

POWERSLIDE - Pro Air men 2011 plaukstu aizsargi 903143

11.90
Ielikt grozā
Bezmaksas dpd

Lionelo Lo Hanna Art.165604 Aizsargsiena gultai

39.99
Ielikt grozā
Bezmaksas dpd

BABYJEM Art.633 bērnu drošības aizsardzība logiem

5.99
Ielikt grozā
Bezmaksas dpd

Skapju un atvilktņu magnētiskā aizsardzība

26.99
Ielikt grozā
Apskatīt visas