ruen lveefilt
NOLIKTAVAS LIKVIDĀCIJA

Summer Infant Art.77724 Duomat Automašīnu krēsla aizsardzība pret mitrumiem un netīrumiem (melns/pelēks)

19.99
Uzmanību! Klientu ērtībai īslaicīgi visām precēm kurām planotais piegādes laiks ir ilgāks par 14 dienām ir piedavātas alternatīvas, kuras ir uz vietas mūsu noliktavās:

Apskatīt pieejamās alternatīvas
Sazināties ar mums

Summer Infant, uzņēmums, kas pieder preču zīme Vasara, savu darbību uzsāka ASV ar šādu ražojumu ražošanai. Šodien, augs ir viens no spilgtākajiem dalībniekiem tirgus Amerikā, un arī eksportē savu produkciju uz daudzām Eiropas valstīm, tostarp Krieviju.

   Viens no daudzajiem iemesliem panākumu Summer Infant ir vēlme uzņēmuma, lai sasniegtu maksimālu kvalitāti bērnu produktiem. Vasaras preču ražošanā izmanto tikai videi draudzīgus un absolūti droši materiāli un jaunākās tehnoloģijas. Sakarā ar to, vecāki var būt pārliecināti, ka katrs pirkums Vasara, viņi dod savu bērnu vislabāk. Ražotās produkcijas klāstā Vasaras Zīdaiņu iepazīstināja video un bērnu monitori, augstie krēsli, vannas un piederumi peldēšana, bērnu krēslus un šūpuļkrēsli, Manēžas, bērnu auto sēdekļi un augstas kvalitātes mēbeles par bērniem. Vasaras Zīdaiņu arī ražo piederumi peldvieta, bērnu rotaļlietas un produktus moms.

   Visa produktu klāsts ir pārbaudīts atbilstoši ASV standartiem. Daudzu rādītāju vasaras īpašībām preču ne tikai apmierināt, bet nepārsniedz prasības uzticamību un drošību. Savā darbā kompānija Vasaras Zīdaiņu pievērš īpašu uzmanību komunikācijai ar pircējiem no preču - jaunās māmiņas un tēvi. Svarīgākais uzņēmumam ir saskaņot produktu visām prasībām un cerībām patērētāju auditoriju.

   Vienmēr nodrošināt augstākās kvalitātes produktus bērniem, Vasaras Zīdaiņu uzņēmumam ir nevainojama reputācija tirgū un katru gadu ir nostiprinājusi savas pozīcijas pasaules tirgū, piedāvājot uzmanību jaunajiem vecākiem lielākas iespējas izvēlēties produktus. Uzņēmuma līdzdalība sociālajā dzīvē ir arī viens no svarīgākajiem pasākumiem uz vasaras Zīdaiņu. Uzņēmums atbalsta vairākas labdarības darbojas Amerikas Savienotajās Valstīs.

   Īpaši populāri iekšzemes tirgū bērnu produktiem uzvarēja šūpuļkrēsli un augstie krēsli vasarā, kā arī paplātes un aksesuāri peldēšanai. Šobrīd preču klāsts ražotas Vasara zīdainis, kas nodots mūsu valstī pieaug, visi produkti ir sertificēti atbilstoši Krievijas standartiem un atbilst visām prasībām attiecībā uz kvalitāti un drošību.

Veikals Izmērs Daudzums
Prece šobrīd nav pieejama mūsu veikalos, bet to var pasūtīt.

Populāras preces no šīs kategorijas

-38%

Little Tikes Art.21114-EU Bērnu pārtinamā virsma, ar pārnēsāšanas rokturis (pelēks)

12.99 7.99
Ielikt grozā

Caretero Teroa-107 Sēdekļa aizsargs

5.99
Ielikt grozā
-37%

CLIPPASAFE Art.CL591 Seat Back Organiser with Tablet Pocket Aizmugures sēdekļa organaizers

29.99 18.99
Ielikt grozā

Diono Stow N Go Art.D40245 Krēsla aizsargs

21.99
Ielikt grozā
-60%

Disney Minnie Organizer Art.9535 Krēsla aizsargs ūdensnecaurlaidīgs

24.99 9.99
Ielikt grozā
-68%

Caretero Seat Protector 2 in 1 Art.139266 Aizsargpārvalks autosēdeklim,2 gab

21.99 6.99
Ielikt grozā
Apskatīt visas