ruen lveefilt
JAUNUMI
Beaming Baby vienreizlietojamās autiņbiksītes JUNIOR 9-15, iepakojumā 34 gab.
Bezmaksas dpd

Beaming Baby vienreizlietojamās autiņbiksītes JUNIOR 9-15, iepakojumā 34 gab.

13.65

Var pasūtīt interneta veikalā

Šobrīd prece nav pieejama

Šobrīd prece nav pieejama

Pērkot biosairstošās Beaming Baby autiņbiksītes, jūs sperat lielu soli, lai sniegtu savam bērnam veselīgāku startu dzīvei. Daudzi bērni cieš no izsitumiem, kurus rada autiņbiksītes, ekzēmām, astmas vai jutīgas ādas problēmām savos pirmajos trijos dzīves gados. No vairākām šīm problēmām var izbēgt ļoti vienkārši – izvairoties no kaitīgajām ķimikālijām. Beaming Baby biosairstošās autiņbiksītes satur par 30% mazāk ķimikālijas nekā citās vienreizlietojamās autiņbiksītes (un par 15% mazāk nekā citas eko-autiņbiksītes). Lietojot šīs autiņbiksītes, jūs būsiet viena no 5% māmiņām, kuras cenšas pasargāt savus bērnus no bīstamajām ķimikālijām, izvairoties no standarta bērnu kopšanas produktiem. Šādi jūs ne tikai būtiski samazināsiet to ķimikāliju skaitu ar kurām ikdienā saskaras Jūsu bērna āda, bet arī, varat būt pārliecināti par to, ka izmantojat bērnam draudzīgākos materiālus.

Kāpēc šīs autiņbiksītes ir veselīgākas manam bērnam?

Jūsu bērns visticamāk lietos autiņbiksītes lielāko dienas daļu, kā arī naktīs, ar nelielām pauzēm vannošanai un autiņu mainīšanai. Beaming Baby ne tikai ir radikāli samazinājuši ķimikāliju skaitu šajās autiņbiksītēs, bet arī ir tajās ieviesuši dabisku elpojošu slāni, lai pasargātu bērna ādu. Tas ir kombinēts ar ĢM brīvu mitrumu absorbējošu slāni, lai neļautu mitrumam saskarties ar bērna ādu līdz pat 12 stundām. Autiņbiksītes ir viegli apstrādātas ar kumelīti, lai pasargātu un nomierinātu jūtīgu ādu, kas ir perfekts risinājums, lai saglabātu dabiski veselīgu ādu.

Kādā veidā mans mazulis būs apmierinātāks?

Jūsu aktīvais bērns vēlēsies izlocīties, kustēties un pārvietoties viegli un ar komfortu, tādēļ Beaming Baby ir iestrādājuši mīkstas un pakļāvīgas elastīgās maliņas abos autiņbiksīšu sānos un aizmugurējā daļā, lai pielāgotos katrai bērna kustībai gan pa dienu, gan naktī. Ka arī, protams, uzņemot mazāk ķimikāliju un esot veselīgākam, jūsu bērns būs apmierinātāks.

Kā ar mūsu brīnišķīgo planētu?

Šīs autiņbiksītes ir vairāk nekā 65% biosairstošas (ieskaitot pašu iepakojumu), tās ir par 40% biosairstošākas nekā standarta autiņbiksītes; uz doto brīdi šīs ir visvairāk sairstošākās autiņbiksītes kas ir ieejamas Lielbritānijas tirgū. Lielākā daļa Beaming Baby autiņbiksīšu sairst 4 gadu laikā, tas ir prātam neaptverami, jo standarta autiņbiksītēm tas prasa veselus 400 gadus! Mums ir jātiecas padarīt pasauli par tīrāku un labāku vietu, kur mūsu bērniem augt. Beaming Baby pašlaik būvē vēja elektrostaciju, lai sasniegtu mērķi būt oglekļa ziņā neitrāliem un mazināt globālo sasilšanu. Tīrai, vienkāršai un dabai draudzīgai saimniekošanai izmanto arī Beaming Baby mitrās salvetes un biosairstošos maisiņus autiņbiksītēm.

Kā ir izgatavotas Beaming Baby sairstošās vienreizlietojamās autiņbiksītes?

Dabiski elpojošā autiņbiksīšu iekšējais slānis, kas atrodas saskarē ar mazuļa jūtīgo ādu, ir izgatavots no dabīgas kokvilnas un kukurūzas cietes šķiedrām, kas ir ieaustas mīkstās auduma kārtās. Absorbējošā kārta autiņbiksīšu iekšpusē ir izgatavota galvenokārt no mīksta un gaisīga materiāla, kas ir ļoti smalki sasmalcināts papīrs, kas ir līdzvērtīgs kokvilnai. Šis mīkstais un gaisīgais materiāls ir sajaukts ar sīkām gēla bumbiņām. Beaming Baby biosairstošajās autiņbiksītēs tiek izmantots maisījums no biosairstošas želejas, kas sastāv no ĢM brīvas kukurūzas cietes un standarta gēls – tas ir ļoti līdzīgs silikagelam. Aizmugurējais slānis ir izgatavots no elpojošas kokvilnas un kukurūzas cietes, taču tas ļauj gaisam nokļūt tikai vienā virzienā, tādējādi nodrošinot to, ka bērna drēbes paliks sausas. Tekstila aizdare ir veidota no polipropilēna, kas ir otrreizēji pārstrādāts ar īpašu tehnoloģiju, kuras rezultātā tas vairs nesatur celulozi un tās ir veidotas tā, lai būtu pietiekami spēcīgas, lai tās varētu atkārtoti atvērtu un aizvērt, kā arī, lai tās būtu mīkstas un gludas, ja tām sanāk būt kontakta ar bērna jūtīgo ādu. Šīs eko autiņbiksītes ir radītas, lai tās būtu perfekti piemērotas bērnam, ar elastīgajām malām abos sānos un autiņbiksīšu aizmugurē, kā arī ap vietu kājām. Taču šīs autiņbiksītes nav radītas tikai jūsu bērna komfortam, bet arī lai izvairītos no nepatīkamām noplūdēm un slapjām drēbītēm. Beaming Baby ir videi draudzīgas autiņbiksītes, kas ir veidotas, lai sniegtu jūsu bērnam ekstra komfortu visas dienas garumā, kā arī palīdz bērnam gulēt mierīgi visu nakti.

Mēs ticam, ka šīs ir pasaulē progresīvākās videi draudzīgākās sairstošās autiņbiksītes ar izcilu funkcionalitāti, radītas, lai sniegtu komfortu visas dienas garumā un līdz pat 12 stundām, nodrošinot mazulim labu miegu naktī.

Tajās ir izmantotas par 30% mazāk ķimikāliju nekā standarta vienreizlietojamās autiņbiksītēs un der jebkuriem bērniem, īpaši tiem, kuriem ir ekzēmas vai jūtīga āda (noteikti izmēģiniet arī Beaming Baby losjonu un mitrās salvetes).

Autiņbiksītes ir izgatavotas no dabiski elpojošiem slāņiem, tie ir piemēroti jūsu bērna ādai, bet tās virskārta ir izgatavota no dabīgās kokvilnas un kukurūzas cietes šķiedrām. Tām ir biosairstoša un ūdensnecaurlaidīga ārējā kārta, kura ir izgatavota no dabīgas kokvilnas un kukurūzas cietes. Absorbējošā kārta ir apstrādāta ar 100% dabīgu kukurūzas cieti. Biosairstošās autiņbiksītes ir brīvas no hlorīda un satur vienīgi otrreizēji pārstrādātu materiālu, kas pielietojot īpašas tehnoloģijas vairs nesatur celulozi, tā ir izmantota tekstila aizdarē un elastīgajā malā kas atrodas autiņbiksīšu aizmugurē un sānos.

Veikals Izmērs Daudzums
Prece šobrīd nav pieejama mūsu veikalos, bet to var pasūtīt.

Populāras preces no šīs kategorijas

Bezmaksas dpd

Pine Junior 5 Art.87672 autiņbiksītes jaundzimušajiem 11-25kg,8gb

21.99
Ielikt grozā
Bezmaksas dpd

Libero Comfort Fit Jumbo maxi Autiņbiksītes (10-16 kg) 50 gab.

21.99
Ielikt grozā
Bezmaksas dpd

StarBunz Bio-kokvilnas autiņbiksītes „Viss vienā”

28.46
Ielikt grozā
Bezmaksas dpd

Libero Swimpants peldbiksītes 10-16kg 6gab

9.99
Ielikt grozā
Bezmaksas dpd

Pine Mini Art.87657 autiņbiksītes jaundzimušajiem 3-6kg 12gb

6.99
Ielikt grozā
Bezmaksas dpd

Swannies Diapers Art.117856 Bērnu autiņbiksītes L izmērs no 8-13kg, 56gab.

20.99
Ielikt grozā
Apskatīt visas