ruen lveefilt
NOLIKTAVAS LIKVIDĀCIJA

Little Live Pets interaktīvās peles un riteņa komplekts

22.99
Uzmanību! Klientu ērtībai īslaicīgi visām precēm kurām planotais piegādes laiks ir ilgāks par 14 dienām ir piedavātas alternatīvas, kuras ir uz vietas mūsu noliktavās:

Apskatīt pieejamās alternatīvas
Sazināties ar mums

  • interaktīvās peles un rotaļu riteņa komplekts, 5+
    Izpēti pasauli kopā ar mazo pelīti. Ievieto peli ritenī un tā sāks skriet. Ja ritenis atdalās no konstrukcijas, izveidojot lielas spraugas, salieciet to no jauna, cieši piestipriniet. Komplektā: 1 pele, 1 ritenis, ilustrēts buklets. Katra pelīte nopērkama atsevišķi. Novietojiet peli uz līdzenas virsmas – galda vai grīdas, un skaties kā tā skrien (ilustrācijās attēlotā pildspalva un krūze komplektā nav iekļautas). Rūpējies par peli: Jūsu mazajai pelītei patiks, ja Jūs rūpesieties par to. Lai nomierinātu peli, paņemiet rokās un paglaudiet to. 
    Jo vairāk glaudīsiet, jo priecīgāka un jautrāka tā būs. Kad pele kļūs pārāk aktīva, tā vēlēsies aizmukt no Jums. Kad pele sāk kustēties, novietojiet to uz galda vai grīdas un skatieties kā tā rotaļājas. Pārliecinieties, ka abi sensori saskaras ar roku, kad Jūs glaudiet pelīti. Klausieties, pelītei ir savas unikālas skaņas. Miega režīms: Jūsu pelītei nepieciešama atpūta. Ja atstāsiet peli bez uzraudzības, nerotaļāsieties, tad tā aizmigs. Pele kļūs neaktīva un aizmigs, taču Jūs variet to pamodināt jebkurā laikā un turpināt rotaļāties. Tīrīšana: Pēc atkārtotas spēlēšanās peles auduma virsma var kļūt netīra. Tīrīšanas iespējas: 1. Ar mīkstu birsti paberzējiet netīro vietu. 2. Ar līmlentu, līmējot atkārtoti, noņemiet pielikušos netīrumus. 3. Samitriniet drānu ar maigu ziepūdeni, tīriet ar mitru drānu. Nemērcējiet rotaļlietu ūdenī. Neskrāpējiet un neberziet rotaļlietu, tas var bojāt rotaļlietas virspusi. Brīdinājums! Komplekts ir elektronisks, nemērcējiet to ūdenī vai citos šķidrumos, tas var bojāt to neatgriezeniski. Uzmaniet no matiem, jo peles riteņi var iepīties. Pārbaudiet vai ir ieslēgts slēdzis ON, slēdzot sadzirdēsiet klikšķi. Ja plezna ir nokritusi, to var viegli piestiprināt kā norādīts attēlā, kad tā būs pareizi piestiprināta, dzirdēsiet klikšķa skaņu. Nelietot tuvu acīm, ja saskaras ar acīm, skalojiet acis tekošā ūdenī. Nelietojiet, ja āda ir iekaisusi. Nelietojiet tuvu ausīm, tas var bojāt dzirdi. Bērniem no 5 gadiem. Nav paredzēts jaunākiem bērniem par 3 gadu vecumu, satur sīkas detaļas, aizrīšanās, nosmakšanas risks. BRĪDINĀJUMS: Nepieciešamas 3xAG/LR44 baterijas (komplektā iekļautas demonstrācijas baterijas, lūdzu, nomainiet tās).
Veikals Izmērs Daudzums
Prece šobrīd nav pieejama mūsu veikalos, bet to var pasūtīt.

Populāras preces no šīs kategorijas

Little Singer Microphone Art.N-764 Bērnu mikrofons ar statīvu

19.99
Ielikt grozā
-20%

Azbukvarik Art.66735 Elektroniska muzikāla rotāļlieta atskaņotājs-pleijeris

19.99 15.99
Ielikt grozā
-40%

Goki VG65099 Mīksta rotaļlieta ar skāņu

4.99 2.99
Ielikt grozā
-29%

Azbukvarik Art.26693 Muzikāla rotaļlieta (krievu.val)

14.00 9.99
Ielikt grozā

Fisher Price Art.CJW28 Muzikālā grāmatiņa (kriev. val.)

44.99 44.99
Ielikt grozā
-22%

Azbukvarik Art.26277 Bērnu attīstošāis mūzikālāis pleijeris (krievu valodā)

18.00 13.99
Ielikt grozā
Apskatīt visas