ruen lveefilt
NOLIKTAVAS LIKVIDĀCIJA

Memola Multisensory cradle 3in1 Art.239 Unikāls, speciāli izstrādāts šūpulītis bērniņiem trīs vienā

449.00
Uzmanību! Klientu ērtībai īslaicīgi visām precēm kurām planotais piegādes laiks ir ilgāks par 14 dienām ir piedavātas alternatīvas, kuras ir uz vietas mūsu noliktavās:

Apskatīt pieejamās alternatīvas
Sazināties ar mums

Memola Multisensory cradle šūpulītis  - trīs produkti vienā, tas ir interesants un asprātīgs Eiropas dizaineru un vadošo neirologu risinājums.

 

Katrs vecāks vienmēr vēlēsies būt tuvāk savam mazulim. Ikviens šūpulītis un gultiņa, neskatoties uz to, cik praktisks tas ir, ērtības labad parasti atrodas atstatus no vecāku gultas. Lai tiktu līdz mazulim, kas naktī atmodies, bieži vien vecākiem jāpamet savi siltie spilveni un jāmēro ceļš līdz atvasītei. Par laimi, Memola Multisensory cradle parktiski un kreatīvi dizaineri šo problēmu ir atrisinājuši. Viņu iedvesma radusies no pieredzes. Viņu jaunieguvums ir piekarams šūpulītis virs tiem, kas vēlas arī naktī atrasties tuvu savam mazākajam. Memola Multisensory cradle šūpulīšus var lietot praktiski jebkur – paņemt līdzi ceļojumā, dārzā, terasē – ikvienā vietā Jūsu mazulim būs līdz viņa tik ierastā guļvieta. Jaukākais, ka uzstādīts pie griestiem, šūpulītis pats sāk šupoties lēnā un lēzenā kustībā. Inovatīvs, patentēts, izskatīgs un neticami praktisks.

 

Trīs fāze Memola:
• Multi-šūpuļa līdz 6 mēnešiem, kuru augstums ir 30 cm pusē
• Cradle [arena] 8-10 mēnešus, ar augstumu 50 cm
• bērnu šūpoles no 3 līdz 12 gadiem

Memola aug kopā ar mazuli:

  • Memola Multisensory cradle līdz 6 mēnešiem, apmalītes augstums ir 30 cm,
  • Cradle [manēža] 8-10 mēneši, ar apmalītes augstumu 50 cm
  • Bērnu šūpoles no 3 līdz 12 gadiem

 

Parametri:

 

 

  • Tās ir pie griestiem vai citur iekarams šūpulītis.
  • Tas ir viegli paņemams ceļojot, jo ir viegli salokams un sver tikai 2 kg.
  • Izmēri: augstums līdz 300cm, diametrs 75 cm, apmales regulējamas
  • Ražots : ES

 

 

Kādēļ praktiski visās tautās zīdainīšus lika iekarināmos šūpulīšos? 

Jaunākie pētījumi rāda, ka tā nav vienkārši tradīcija, bet svarīgs elements, kas līdz ar šūpuļdziesmām palīdz bērnam būt veselam un harmoniskam.

Vēl līdz tehniskajam progresam daudzas tautas – latvieši, krievi, ukraiņi, Centrālāzijas iemītnieki, ēģiptieši, marokāņi, etiopieši un citi – , tāpat Āfrikā, Ķīnā, Vjetnamā, Korejā, Kambodžā u.c. – bērniņus lika iekarināmā šūpulī. Tātad šāda pieredze sevī nes kādu īpašu kultūras pieredzi. Zināms, ka deviņi mēneši, ko bērniņš atrodas mātes miesās, bioloģiski (ģenētiski) ir daudz ilgāks laiks nekā visa turpmākā dzīve. Tieši pa šiem deviņiem mēnešiem no divām šūnām izveidojas cilvēks. Un tas notiek šķidrā vidē. Viņš aug bezsvara stāvoklī. Un tagad iedomājieties: no šāda stāvokļa, piedzimstot bērns pēkšņi nokļūst vidē ar milzu gravitācijas spēku. Tāpēc jaundzimušajiem raksturīga muskuļu sasaistītība un nekoordinētas kustības. To var mainīt tikai ķermenisko ritmu noskaņošana. Iekarināmais šūpulis pārnes gravitācijas spiediena statisko vektoru šūpošanās viļņu gravitācijas ritmā. Tādējādi, ritmiski šūpojot mazuli, bērns izjūt zināmu bezsvara stāvokli, kad šūpulis sasniedz maksimālo augstumu un it kā uz mirkli “pamirst”, un augstāku gravitācijas spēku brīžos, kad šūpulis ir zemākajā punktā. Iekarināmais šūpulītis ir īpaša tehnoloģija, sevišķi nepieciešama, lai bērns pakāpeniski un netraumatiski adaptētos zemes gravitācijas videi, tostarp zemes gravitācijas ritma ieslēgšanai.

Veikals Izmērs Daudzums
Prece šobrīd nav pieejama mūsu veikalos, bet to var pasūtīt.

Populāras preces no šīs kategorijas

Lionelo Vera Art.109453 Grey Ceļojumu gulta

99.99
Ielikt grozā

Chicco Baby Hug Air 4 in1 Art.79173.21 Snow white Bērnu transformējams šūpuļkrēsls

386.99
Ielikt grozā
-15%

Lionelo Timon + Matress Fiki Miki 3in1 Art.117937 Graphite Bērnu gultiņa 3 in 1+matracis

199.99 169.99
Ielikt grozā
-30%

Klups Piccolino Art.WY650 white Bērnu koka gultiņa 90 х 40 cm

139.99 97.99
Ielikt grozā
-11%

Momi Smart Bed Art.LOZE00002 Grey Bērnu gultiņa/šūpulītis 4 in 1

189.99 169.99
Ielikt grozā

Troll Torsten Art.SWC-TR0626 Bērnu koka šūpulis

179.99
Ielikt grozā
Apskatīt visas