ruen lveefilt
NOLIKTAVAS LIKVIDĀCIJA

VisioFocus Art.06400LE Infrasarkanais bezkontakta projekcijas pieres termometrs 6-in-1 (ar maciņu)

105.00
Uzmanību! Klientu ērtībai īslaicīgi visām precēm kurām planotais piegādes laiks ir ilgāks par 14 dienām ir piedavātas alternatīvas, kuras ir uz vietas mūsu noliktavās:

Apskatīt pieejamās alternatīvas
Sazināties ar mums

Termometra priekšrocības:

  • VisioFocus 06400 / VisioFocus 06400 LE infrasarkanais bezkontakta projekcijas pieres termometrs 6-in-1 ir vienīgais termometrs pasaulē, kas temperatūru projicē tieši uz pieres. Šī sistēma ir aizsargāta ar patentu par labu Tecnimed ražotājam!
  • Visiofocus ir modernizēts termometrs, kas paredzēts ķermeņa temperatūras, kā arī telpas, ēdiena, rētu, ūdens un citu virsmu temperatūras noteikšanai. Īpaši piemērots lietošanai ģimenei, kā arī ārstu praksēs.
  • Atmiņas funkcija. Tā ļauj Jums redzēt pēdējos 9 mērījumus.

 

 

Izgaismots displejs 5 dažādās krāsās – katrai krāsai sava funkcija:


  • gaiši zila: kad tiek veikts ķermeņa temperatūras mērījums ar pogu „sejiņa”;
  • zaļa: kad tiek veikti citi temperatūras mērījumi ar pogu „mājiņa”;
  • violeta: kad tiek aktivizēta atmiņas funkcija;
  • oranža: nospiediet vienu reizi pogu „Mem”, kad ierīce ir gaidīšanas režīmā, un redzēsiet uz oranžas krāsas displeja attēlotu telpas temperatūru;
  • zila: kad tiek aktivizēta MQCS (manuālā kalibrēšanas sistēma).

 

Mērķa LED sistēma:


  • Termometrs ir aprīkots ar unikālu un patentētu mērķa LED sistēmu, kas ar divu loku palīdzību nosaka pareizu attālumu starp termometru un mērījuma vietu mērījuma veikšanai (aptuveni 6 cm). Jo precīzāks ir attālums starp termometru un objektu, jo precīzāks ir mērījuma rādījums.
  • Termometrs paredzēts ķermeņa temperatūras mērījumu veikšanai uz pieres vidus, atsevišķos gadījumos, piemēram, svīšanas gadījumā mērījumu var veikt uz acs plakstiņa vai uz kakla, kur to šķērso jūgas vēna.

 

Kalibrēšanas sistēmas:


  • VisioFocus termometrs ir aprīkots ar unikālu patentētu automātisku un manuālu ātrās kalibrēšanas sistēmu, kas stabilizē termometra temperatūru, pielāgojot to reālai telpas temperatūrai, kurā tiks veikts mērījums. Termometra kalibrēšana nodrošina ļoti precīzus ķermeņa temperatūras mērījumus.
  • Manuālā Ātrā Kalibrēšanas Sistēma (Manual Quick Calibration System - MQCS): tūlītēja termometra temperatūras koriģēšana, pielāgojot to reālai istabas temperatūrai, kurā tiks veikts mērījums. Šajā gadījumā termometrs tiek stabilizēts 3 sekundēs. Īpaši noderīga profesionālai lietošanai, kad nepieciešams veikt regulārus mērījumus.
  • Automātiskā Ātrā Kalibrēšanas Sistēma (Automatic Quick Calibration System - AQCS): nepieskaroties termometram, nogaidiet, kamēr atpakaļskaitīšanas taimeris pabeidz savu darbu un automātiskā ātrā kalibrēšana tiek pabeigta. Šajā gadījumā termometrs tiek stabilizēts 3 minūtēs.

 

Sertificēts kā II klases medicīnas ierīce, klīniski testēts, atbilst visiem ISO kvalitātes sistēmas standartiem, direktīvai 93/42/EEK, CE marķējums (CE 0051). VisioFocus termometrs ir patentēts produkts!

Veikals Izmērs Daudzums
Prece šobrīd nav pieejama mūsu veikalos, bet to var pasūtīt.

Populāras preces no šīs kategorijas

Art.YT-1 infrasarkanais termometrs pierei (elektroniskais)

69.99
Ielikt grozā

Miniland Thermoadvanced Art.246138 Elektroniskais bezkontakta termometrs

47.99
Ielikt grozā

Miniland Art.89068 infrasarkanais termometrs pierei un ausim (elektroniskais)

46.99
Ielikt grozā

BabyOno Electronic Thermometer Art.613 Elektroniskais bezkontakta termometrs

49.99
Ielikt grozā

Miniland Thermosense Art.89212 Daudzfunkcionāls bezkontakta termometrs

60.99
Ielikt grozā
-31%

Reer Art.9808 Digitālis termometrs zīdaiņiem varde

12.99 8.99
Ielikt grozā
Apskatīt visas