ruen lveefilt
JAUNUMI
Piena maisījums FF08 FRISO PEP, 400g
Bezmaksas dpd

Piena maisījums FF08 FRISO PEP, 400g

13.99

Var pasūtīt interneta veikalā

Šodien šo preci
nopirka 1 cilvēki
Šobrīd prece nav pieejama

Šobrīd prece nav pieejama

Friso Pep

Speciāls mākslīgais maisījums zīdaiņu ar govs piena olbaltuma un sojas alerģiju ēdināšanai no dzimšanas līdz 12 mēnešu vecumam, ja zīdīšana nav iespējama vai ir nepietiekoša.

Svarīga norāde:

Mātes piens ir vislabākais uzturs jūsu mazulim. Tas satur visas nepieciešamās uzturvielas un pasargās jūsu mazuļa veselību, turklāt tas nodrošina visciešāko emocionālo tuvību ar Jūsu mazuli. Ēdināšana ar pudelīti var veicināt mazuļa atteikšanos no krūts ēdināšanas. Lietot tikai saskaņā ar ārsta rekomendācijām.

Visi Friso bērnu pārtikas produkti ir radīti balstoties uz nopietniem pētījumiem. Pēc sava sastāva mākslīgie maisījumi nodrošina visas zīdaiņa uzturvielu vajadzības. 

Lietošana:

Friso Pep ir paredzēts zīdaiņu ar govs piena olbaltuma un sojas alerģiju ēdināšanai no dzimšanas, ja zīdīšana nav iespējama vai ir nepieciešams papildus uzturs. Sūkalu olbaltumvielas Friso pep sastāvā ir hidrolizētas. Šis maisījums ir paredzēts vidēji izteiktu pārtikas alerģiju ārstēšanai. Maisījumam Friso pep ir specifiska garša, to lietojot bērnam var mainīties vēdera izeja.

 

 

Friso Pep sastāvs: glikozes sīrups, augu eļļas, laktoze, hidrolizēts sūkalu olbaltums (no piena), emulgātors (citronskābes mono- un diglicerīdu esteris), trikalcija fosfāts, dikalcija fosfāts, nātrija citrāts, magnija hlorīds, kālija citrāts, L-arginīna hlorīds, kālija hlorīds, mezoinozitols, L-askorbīnskābe, holīna hlorīds, nātrija hlorīds, kālija hidroksīds, taurīns, dzelzs sulfāts, cinka sulfāts, L-karnitīns, DL-α- tokoferilacetāts, L-askorbilpalmitāts, nikotinamīds, kalcija D-pantotenāts, vara sulfāts, retinil acetāts, riboflavīns, tiamīna hidrohlorīds, piridoksīna hidrohlorīds, beta-karotīns, folskābe, kālija jodīds, mangāna sulfāts, D-biotīns, holekalciferols, ciankobalamīns.

Veikals Izmērs Daudzums
Prece šobrīd nav pieejama mūsu veikalos, bet to var pasūtīt.

Populāras preces no šīs kategorijas

Bezmaksas dpd

FRISO - Friso Kviešu-augļu biezputra bez piena

2.92
Ielikt grozā
Bezmaksas dpd

Bebi Premium - RIsu biezputra ar banāniem un pienu 250 gr.

4.99
Ielikt grozā
Bezmaksas dpd

Kabrita Art.1002870 Augļu biezenis ar saldo krējumu no kazas piena 6 mēn+, 100 g

2.19
Ielikt grozā
Bezmaksas dpd

Friso Gold 3 Art.FA73 Piena maisījums (1-3 gadi)

8.89 9.99
Ielikt grozā
Bezmaksas dpd

Aptamil Pepti SYNEO Art.647392 speciāls pilnvērtīgs maisījums, no dzimšanas, 450g

23.49
Ielikt grozā
Bezmaksas dpd

Kabrita Gold 2 Art.120921201 Mākslīgais piena maisījums uz kazas piena bāzes (6-12 mēn),800g

39.99
Ielikt grozā
Apskatīt visas